SPRING?

Uppe med tuppen som man säger! vi vaknade rätt tidigt! Tom skulle åka vid halv åtta typ för att ta sig till gnesta för hockeymatch typ hahah stackarn! men vi chillade till halv tolv..sen bar det av till täbban och köpte vårjacka! det börjar ta mig faen bli varmt nu!

MUSICVIDEEEEO

Efteråt  bar det iväg mot brottby! inspelning av musikvideo var på g! skiitkul var det :P lite pinsamt kanske eftersom jag skulle strula med en stranger :O Victor bangade... xD men vi fick tag på en villig kille! HAHA aja..kan skriva porrfilm i mitt cv nu... eller inte men typ! asså oojoj :P Kvällen var lång och avslutades med filmtitting på "tomen är far till alla barnen" askul film.


Duktiga flickor! Mimmi, amanda och amanda!

Där har vi en överglad agnes som ska spela förförerska typ och manda :D<3


pojkar!

Rune is cheating!

Tattoooooo

MIn tatuering är klar och sitter du på min handled! älskar den! fy fan vad fin den blev! asså det gjorde inte så ont som alla säger att det skulle. Jag tyckte nästan att det var skönt ibland. Det stora problemet var dock ibörjan att inte darra på handen eller benet som hande lutade på! men det gick snabbt över och det blev en riktigt bra upplevelse! David som gjorde tatueringen var riktigt trevlig och det var även bra att Arnie var med mig.
Smygfoto ;o hoppas det var okej, annars tar jag bort! (a)


Result! asfin och jag älskar den!  säg inte att det var onödigt att spendera 500 spänn på den... det var så jävla värt det och det är bara jag som vet vad den betyder och så ska det förbli

MORnin

Nu sitter jag nyvaken och nytränad och väntar på att mina mackor ska rostas klart! (y) jag ska iväg om två timmar, min tatueringstid har skjutits upp till ca tre men han skulle höra av sig om han blev klar med sin tidigare kund tidigare så kunde jag komma. Ska hålla mig i täby c ett tag då ifall att! låter fint i mina öron. *ppof* nu blev mina mackor klara :D see yah!

NOSTALGI

jag sitter hemma och så gott som ensam vilket resulterar i tråk och för många tankar. jag funderar på att lägga mig tidigt i kväll så att jag blir pigg tills imorgon! låter rätt smart. jag vill börja på dans, har tänkt på det ett tag. det är så sjukt kul! vill nog börja på antingen pole dance eller striptease, alltså i träningssyfte då det är både kul och bra för kroppen, kan nog använda det som partytrick dessutom sen HAHAH minns när jag och annamaria skulle strippa hemma hos henne på chillkrök i ettan xD vi hade tagit på oss hennes farsas stora skjortor (hon hade väl i princip bara den på sig) hahah sen kände jag mig bara så totalt ägd av henne trots att det inte var nån tävling så att jag inte ville fortsätta. HAHA sjukt kul är det dock, dyrt kanske med. Sjukt kul att kunna dock, skulle vara rätt grymt! eller pole dancing, asså fan vad ballt, skoja inte!  btw, varför har jag två mappar på denna dator som heter"porr" finns en på min gamla mobil också...och på laptopen. wow. braaa! hahah not


hahaha ett år sen typ...ska alltid envisas med att ta bilder som dessa, vet inte varför eller joo det är kul :D:D:D
men nu är jag duktig och klipper bort det värsta





hahah galet hur gamla bilder det finns på denna dator!
Den här under är efter ett gympa pass i skolan och jag och madde försöker leka fjortis xD



Totte som bebis


nian typ? hahah


som sista bild mig och madde under den tiden som vi umgicks som mest. <3  vi hade gått runt i hundra olika hm och den där jävla korsett/bustiern vad fan det nu är? korsett säger vi. den hade iaf förföljt oss vart vi än gick så tillslut tog vi tag i skaken och provade skiten hahah :D knas


När jag fyllde 16! alltså två år sedan



mitt skåp i nian, då trodde jag vi var fett fria när vi fick måla grafitti på våra skåp. Då hade jag inte varit i fryshuset..


Fan vad fint det är i åkersberga på sommaren alltså, långt bort från allt.. men fan det är fint!

Åh avslutar med denna! det är från nian. Jag och Madde är i fjällen för första gången tillsammans och vi bestämmer att jag ska ha denna bild när hon ringer mig :D


.

är det bara jag som kan känna sig så enormt liten ibland? alltså både som i ung, till växten och i själen? man önskar att man ska dras upp samtidigt som man verkligen bara vill stanna där man är. det är inget man väljer själv, det bara kommer. lika plötsligt som snö i sl chefernas huvud. man vill till hagsätra, skarpnäck eller farsta, men istället för att köra hårt den hårda vägen där man kan riskera att ramla av spåret man är på. men med en klar och orädd vilja. så tar man istället en omväg som man kan likna vid en ersättningsbuss som man aldrig riktig vet om den kommer eller inte. men man tror att man är säker och att man håller en lika klar destination som annars. men man lurar sig själv. fram, det vill man. men man tar den vägen som man själv tror ska göra minst ont. men när man sitter där framme vid sin destination så märker man att jobbet redan har börjat utan en och man har kommit för sent. det var inte värt att ta den säkra vägen. man får inte mycket utav mödan man har gjort.

hahahaahahaaa

juste, ska vara med i min kompis amandas musikvideo i morgon. de behövde statister och jag ställer så klart upp! men grejen är att jag ska vara lite mer. ja, jag ska strula med lv och agera den man är otrogen med eller vad man säger... hahah kommer bli kul i skolan sen. remember I am just acting! omg, detta kan bli akward som fan xD vad har jag gett mig in på? kläder ska iaf vara på så det är lugnt på den punkten... men åh HAHAH detta kan bli en upplevelse.. jag kan inte dricka innan heller pga tatueringen.. ojojoj herre min gud!

ihihhi

tatuering i morgon :))) ska bli kul!

FEBRUARISHOW! VI ÄGER ER!



Nyligen hemkommen från välrdens kanske både mest roliga, hektiska, svettiga och underbara dagen! vår show fick jättebra respons och vi fick höra att vi hade utvecklats mycket vilket är mycket roligt! :D   hata att soul ettorna fortfarande inte känner sig besegrade.. de är det. Vi äger fan. de ska inte ha sån jävla attityd asså.. irri!  jag är trött nu. Det var så roligt, jag kan inte sluta tänka på det. Jag var aldrig riktigt nervös. På genrepet igår darrade jag. Inte idag! bara taggad som fan!  jag dansade röven av mig bildigt talat. hahah not men fick komplimang för det senare.. alltså röven.. hahahah nej men min dans var tydligen uppskattad hahah alla var asgrymma! love you guys! asså känns som om vi är mycket tightare än vad vi var förra året. Vi är liksom ett team nu. älskar det. Nu är det bara ett år kvar tills nästa show... åh önskar att jag kunde göra detta varje dag! så sjukt kul! möjligtvis om man kunde skippa alla klädbytena..hektiskt som fan. men vi hade bästa låtordningen så det gick fint ändå! åh langar lite bilder från dagen! har dock inga på själva showen då jag liksom var i den. men det kommer säkert bilder på det :P






SOul

Bara för att jag är ball så ska jag inte skriva något i morgon eller på torsdag! ack och ve men jag kommer varken ha tid eller tillgång till dator vad jag vet! ska sova hos ameli i morgon och sen på torsdag blir det show på dagen pch på kvällen! Vi har gjort så att eftersom Sl fuckar up så ska jag sova hos ameli som bara bor en bit från gullmars med buss. Ingen får komma för sent på torsdag liksom!!

nej men nu gäller det brudar och kille! soulshow here we come!

OHNO

hej :D:D:D:D:DD:D:D 

idag började världensbästa agnes efter lunch med matte examination. Rockade loss där alltså! .... eller jaa haha man skulle typ leka lärare och räkna typ två tal på tavlan inför grupp. Pedagogiskt och så skulle det vara!  men jag hoppas att det gick skapligt iaf, så överdrivet svårt var det inte. andragrads ekvationer är en baggis vettu! ;)

sen bar det av till klubben för att kolla på rockarnas uppspel :D de ägde! skitbra var dom. På torsdag blir det vår tur att soula loss xD eller vad man säger! Imorgon blir det rep i klubben hela dagen. Har spenderat massa tid nu att fixa ihop alla klädbyten jag ska ha med mig tills i morgon!  galet! har köpt lösögonfransar med. men de är inte så stora, bara så att jag inte ska kladda med massa smink i sista minuten pga nervositet! hahah tror jag gjorde det förra året hahah! nu blir det stilrent va fan!

Nu är jag så galet trött som man bara kan vara när man är maximalt sliten. godnatt

emotions

Idag har jag varit rätt sliten...kul! haha nejmen jag har det fint..tror jag (: jag sitter för tillfället med ett ton helosan salva på mina händer som är helt röda och torra 24/7..skönt!

massa ensemble idag..roligt :D men nu börjar det närma sig! folk ballar ur.. nerver antar jag. Illa! känns konstigt alla har bjudit massa folk, jag har inte frågat en enda person. Visst mor min ville komma, men jag har inte ens brytt mig att fråga. Undra vad det beror på? vill jag iinte att folk ska kolla på mig? eller kanske bara att jag inte tycker att de borde åka så långt för min skull? ingen aning. Jag vet en eller ett par jag vill ska komma. men nej jag tänker inte fråga. vill inte riskera ett nej!  usch nu är jag trött.. jag vill att..! nej ska inte säga vad jag vill. det är efterblivet. Håll käft agnes. tyst. inte ett knyst.

tack och adjö

takortpåfyllanmedanmanärinnepåtoan


Igår var nice! Jag är jävligt ostark bara.. men det är en annan historia som jag inte ska slänga i nåns ansikte. "Det som händer på fyllan, stannar på fyllan" eller kanske " det som händer på fyllan gills inte"  (Y) jag kör på det. Folk är jävligt snälla iaf.

HATA snön btw.. jävla förseningar och inställningar

DAY one

God mornin!

Igår vart det som sagt spelning i berga. Det var najs. Träffade Lagge (gammal fritds personal) HAHA han är askul. Det var kondomutdelning av Joel som också jobbar där. Det var bara någon som nämnde det så var han och letade. Smart dock, det som är så jävla dyrt. *har jag hört för jag håller inte på med sånt snusk* o

Idag blir det näsbypark med amanda. Ska komma till hennes jobb och vara social, har inget bättre för mig nu under dagen och det är så kul att vara där!! plus att hennes chef typ gillar mig så det är superniiiiice! Ska fråga idag om han har några sommarjobb lediga i sommar! hoppas det finns det!

På kvälllen ska jag åka till kyrkby för att fira min bästa vän Emilia som fyller 18!. Egentligen så har vi inte träffats... nån gång. fylleringning med runtskickad telefon som resulterade i att vi konstaterade att vi var bästa vänner. Jag ser framemot att träffa henne och alla andra där! har hört talas om dom i evigheter.

Dags att träna stämmor! cya (:

HAIR

KLippte mig idag! :D blev jäkligt stor skillnad! är fett nöjd! snart blir det spelning i berga!


BEFORE!!!



AFTER!

Olororrororo

dags att skriva i bloggen eller?  jag tänkte förut, men sen så dampa uppkoppligen med mobilen så man inte fick nåra bilder.. då är dt damp på g!!! pallade inte görat nu heller.. msn slutar inte låta.. chilla människor! jag vill sova hallå? hahaha jag är trött och det är torsdag! ska klippa mig i morgon och färga... vill ha det mörkt. Hoppas det blir sweeet! jag är seg hejhopplingon*****

TATTTTTOOO




Den till vänster på min handled? det lockar! ska till David som ska tatuera mig nästa helg! blir hjärtat! kanske några små ändringar (: men har tänkt på det länge och det kommer bli asnajs!!! semeldagen förövrigt! känns som vilken dag som helst (A) har blivit assötsugen på sista tiden...haha borde sluta med det! tränade i morse iaf..

CHUCK AND BLAIR


Idag var jag trött...riktigt trött! även fast jag somnade 20 över 10..! knas! aja, fick massa brev när jag kom hem! kul... baksidan av att bli arton.. alla dessa måsten!



HAPPY VALENTINESDAY

Hola! sitter för tillfället framför datorn med nudlar som smakar underbart! hoho idag var mys (: massa goda bakverk! vi åt tills vi stupade!


SUNDAY

Nu sitter jag och äter frukost! ska iväg mot Tove snart, där ensamma själar ska träffas och mysa nu på alla hjärtansdag! usch hatar den dagen men men det här gör nog det bättre (:

WEEKEND

Hola!!!

helgens update!  det var najs hos timmy! ;) kom hem vid halv fem! på lördag blev det ett akut besök till täby c. Gillar man kläder så gör man *öööhHEHE* Kom hem sen åkte jag till näsbypark vid halv åtta typ! där var jag med amanda på hennes jobb. Älskar att vara där eftersom det är en chinarestaurang! hennes chef är dessutom underbar. Tvingar alltid på mig massa gott. Igår blev det friterad banan med glass! superdupergott!  efter ett tag kom nåra killar som ena var släkt med en av medarbetarna! de sa gott nytt år typ fem gånger och jag fattade inte ett piss och ba *öööh* två månader för sent eller?  men tydligen var det kinas nyår de firade... smart jag är!!! hahah men aja!

yee

seg! hahah påväg till timmy snart :D älskar mina korta inlägg! ska bättra mig och sluta använda bloggen som twitter... som jag bara har uppdaterat ca fyra ggr! LOVE IT :) hihi men det ska bli mys ikv

tu mamá

det är överskattat att blogga. eller så är det jag som är trött bara. mina naglar har gått förbi sitt bästföredatum. depend säger att de skulle hålla upp till en månad. en månad tre dagar. de måste ha tidsinställningarna från nån annan planet. det blir på så vis inte falsk marknadsföring. ska söka jobb idag på lidex. hoppas jag lyckas med nått ia alla fall

puss

fan vad mycket semlor det blir!

knarka mando diao <3

haha värt, jag orkar inte vara bäst

:/

skolan närmar sig med steg stora som gud endast kan ta. observera att jag själv inte är troende. någon känner nog så. jag är rädd. jag ska sjunga. det måste vara bra.

.


Jag önskar att jag kunde ha en sån där djup blogg. En sån där som man läser och tänker " den här människan har mycket bakom pannbenet"  eller kanske "Oj, det där kunde jag inte ens kunnat drömma om, ack så abstrakt"  jag vet inte. men det skulle vara kul. En tanke slog mig när jag cruisade nya facebook. Jag kom in på min gamla bästaväns facebook. Jag har länge undrat varför vi gled isär. Jag vet varför. Hon gjorde mig ledsen, eller nej. Inte hon som person, utan hennes lycka gjorde mig otillräcklig. Som en katt som aldrig fångar den livliga fisken, men när man kollar åt sidan så hoppar ens bästaväns fisk in i hennes mun gång på gång och vill bli äten av just henne. De är lyckliga. Panik. Min fisk är fri, jag tror inte jag kommer att fånga den. någonsin

GELE



Resultat av hemmagjorda gelenaglar!  tog evigheter och fick ett rätt så okej resultat, ska bara fila lite mer så blir det perfa ;)

NAILS


Har precis köpt. Klarar inte av min mininagel längre :( Skulle vara kul att lära sig dessutom. Ska avvara ett par timmar ikväll åt detta! 

btw. Varför går sången så underbart bra hemma men inte i skolan? eller med Lotten i rummet brukar det gå. Kanske för att man vill imponera på henne eller nått! ussch det måste gå bra på onsdag, annars avlider jag. Punkt. puss

HEY MICKEY

Det dalar och går upp! nu gick jag upp mot all förmodan men efter nästan en hel skål gröt dalar min hunger och jag har två mackor kvar. Hur ska jag orka? kämpa, kämpa och åter kämpa!

ska räkna takter på bussen = fun!!!!! not

STATIST.SE

fan vad drygt allt ska vara då. Blogg.se bråkar och jag kan inte lägga upp bilder! jag som hade tänkt göra ett bildinlägg så man slapp skriva HAHA *dålig* men aja! har gått med i statist.se nu för en kvart sen. Tänkte ge det en chans! har lovat mig själv att söka typ fem jobb per dag. det blir över 100 jobb per månad, dubbelt så många p ytterliggare en månad. Kan ju få ett jobb på det! små dörrar öppnar större.! jag ger det ett år!

STRESS

Förlåt! har vart mycket stress sen igår och jag har knappt hunnit äta! hahah jag måste vila ut mig nu ;o håller på att somna hela tiden! Igår var jag iaf hos Timmy med alina på chillkrök typ. Det var skitnice!!! Lite 14 var jag. Det är okej. Det är kul ;) men aja kommer kanske upp en film senare om det! men vette fan hur man gör.

Vart lite stan med kära vänner sen. Det var naajs. jag är trött och skriver inget vettigt.

This is england äger


ACT FOR YOUR LIFE


HEMMA FÖFAN! "extremt trött och med en stor skål med havregrynsgröt bredvid sig, där sitter hon. Flickan som kallas för  trollunge av sin käre make. Efter en lång skoldag har hon nu två timmar hemma innan hon måste sticka iväg mot täbban för teater." Monolog ur min biografi. HAHa not men får impulser att skriva sånt där ibland! det är kul. att vara eller icke vara. det är frågan

LOST FOR WORDS


Ha en bra dag! skola nu :) kläder of today :) tröja monki, shorts hm och kofta lindex


BARA VILL HA OCH VILL HA



Här sitter jag som ett annat cepe och sitter av livet! hah oj det lät sorgligt. nej men jag vill ha kläder, massa kläder. SKOR åh nya skor. Höga klackar! fan vad underbart. Jag vill ha en tatuering. Men är det värt att pröjsa 500 spänn för ett hjärta som är 2 cm stort?  känns som det luktar ytterligare en present till agnes! haha. Jag behöver den. Säger vi! HAHA
hm, ska man ta och lista allt jag vill ha i nuläget? ja!

  • Vårkläder!
  • SKOR!
  • TATUERING
  • Medlemskap i Statist.se
  • En vågtång
  • Längre ben
  • Pinks skiva
  • Jeans och en till skinnjacka!
  • Bikini
  • Brunhet
  • Långa naglar
  • man
  • en ny Ipod
  • en puss
  • ett piano
  • nya legins
  • lösögonfransar
  • smirnoff ice
  • sommar
  • vår
  • värme av nått slag
  • ny dator
  • sist men inte minst ett liv och ett jobb för att klara av allt detta.. detta var bara det jag kom på nu på en minut. Tänk hur mycket det kan bli på en timme!


Viktigast är nog hm: tatueringen, statist.se, ett jobb och sen om man får ett jobb så rullar resten. Eller typ hah, längre ben kanske inte går.

FAN VILKEN TYDLIG BILD!


oh sry. min digital kamera suger så mobilen får duga. haha man ser knappt nått! HAH men har kjolen och smyckena jag köpte igår! hihi

OH MY FUCKING GOD

tjeennna! idag har vart kaaaos. Eller nja.  Skolan var okej, måste träna lite stämmor bara sen kommer showen att äga!  jag kollade in olika tatueringsställen idag, bara för att kolla hur mycket ett litet hjärta vid handleden skulle kosta. Gissa hur mycket det kosatade? Fuuucking 800 spänn! fan vad dyrt för ett par linjer! Jag väntar hellre på mina tatueringspoolare! usch I want it now!!!!!!!!!!  hej alltså förlåt jag är seg idag! måste äta och träna sång, sång sång och koreografi. Kanske lite matte men det är inte en sån stor grej liksööm!

puss!

DRESS FOR SUCESS

JUSTE! fick min klänning från Nelly idag! alltså oooh! fett snabba de var på att skicka hem skiten! alltså. jag älskar den tror jag. Kunde inte ta nån vettig bild. Jag är som sagt bäst live.


SHOPAHOLIC?

Idag blev det stan efter skolan! oplanerat!  hahah skulle bara köpa en plånbok som jag såg igår, har trots allt haft min nuvarande sen jag fyllde tio. En älskad födelsedagspresent från min kompis Sofie! Från England var den tom. men den börjar gå sönder lite, inte mycket alls. Sjukt bra kvalité! men vill bevara den så gott det går. Jag köpte en från hötorget, nån wannabe Louie vuitton eller nått hahah, jag bryr mig inte. men säkert har den tillverkats under dåliga förhållanden. Jag suger. Påväg mot tuben så skullle jag bara kika ner på Monki tänkte jag. Där träffade jag Charlie. Slutade med en liten shoppingrunda! haha chilla allt var på rea, så brände totalt typ 200 spänn, exklusive plånboken som gick på 80. Dåligt samvete fick jag dock.


tröja från Monki för 63 spänn! hahah kostade från början 250


Kjol hm. 50 spänn. Halsband och örhängen från Ur och penn 30 resp 20

Halsband ur och penn

Nån bild på plånkan blev det ikke! palla? den är liten och svart med nåra märken i. That's it

E=MC2

nu är det moooorgon!!! igen...trevligt att vi börjar tidigare nu för att ha matte! matteprojekt i tre veckor. Smaka på de orden. Matte och tre veckor. Ska jag lägga till att schemat fuckar i och med det. Kul verkligen. Bara matte, svenska, arbetspass och musik i tre veckor. Älskart.
Har iaf tränat idag, en halvtimme typ. Det räcker tycker jag! annars kommer man ju tröttna. Hoho sov med flätor i natt igen! Hoppas att de håller som dem igår! Jag blev sur på mig själv när jag tvättatde ur dem nu när de äntligen höll för en gångs skull! HAHA 

Buss om en timme. Fixa sig. Dirr!

JOB?

VARFÖR!!?!?!!? varför fastnar man vid datorn så fort man sätter sig vid den? men tänker "bara en kort stund sen ska jag göra nått vettigt istället" men neeej klart så sitter man kvar vid datorhelvetet och ruttnar! Jag borde ta och söka jobb när jag ändå sitter här och spenderar tiiiid. hm vad ska man söka? Jag tror att klädesaffär känns najs, eller café! hoppas att man kan få nått med bra tider :O helst bara en dag i veckan! men svårt att få det -.-  men pengar känns ju underbart att ha typ all the time. Cash flow ftw!

OH


tjatja! ;) Idag var lååång! skojja inte. Lång ensemble som gick relativt bra.. det enda jag stör mig på är att jag själv kan bli så blyg ibland. Vad fan är mitt problem? Vad det än beror på så måste jag lösa det! Jag gick på stan lite efter det att vi hade slutat. Tänkte bara kolla in JC vid plattan sen åka vidare hem. Blev inte så HAH hittade dock örhängen! även fast jag bara tänkt använda dem i mitten xD  Inne på gina var jag väldigt länge..men när man inte vet vad man vill ha så är det svårt att kolla runt tycker jag...I alla fall jag vill ha ett mål. Jag mår så dåligt av impulsköp.

puss

BAGGE STYLE

Goder morgon goder morgon! (8) Idag gick det supersnabbt att fixa sig (med undantag att jag kan se ut som en kossa;) haha driver*dålig humor*)  nämen, jag sov med flätor och jag hade brostat håret ordentligt och haft mousse i håret innan jag flätade det, såå det var bara att släppa ut skiten och spraya som en galning! Hoppas det håller till lunch iaf...Jag tror att mitt hår gillar att retas med mig! helt seriöst.


Aja, såhär ser man då ut! känner mig lite som Laila Bagge med håret och tröjan! HAHA tur att jag inte är blond iaf


wow. jag bjuder på den! :)

RSS 2.0