weho


Lite bilder från igår :) det var asmys på tegel, dock har ingen av oss varit ute mycket än eftersom vi precis fyllt 18! hahah alla var asnervösa innan för att vi inte fattade hur det gick till. Egentligen, varför finns det inte prislistor och skit? kul vare iaf <3 

jag tänkte iaf säga att jag inte kommer uppdatera så mycket just nu en tid, kanske något om dan eller varannan eller tom var tredje dag. Detta beror på att jag kommer ha sjukt mycket att göra, jobb plugg å sånt! inspirationen lackar lite emellanåt.. haha men jag behöver bara ta det lugnt ett tag tror jag! hahah ;D men jag förvsinner inte så kika in lite då och då ;) puss <3

TODAY!

Idag blir det av till täby! ska träffa nåra från teatergruppen och förhoppningsvis ha picknick om det blir finare väder senare :D på kvällen ska vi som är 18 dra till tegel är det tänkt. WEHO! ;) nu ska jag leka med mitt hår! haha eller spelar typ inte nån roll om jag gör nått med det, Niklas kommer ändå vilja leka med det hih (: 

puss

Me so nice

jag har så kul att jag har gjort en egen smilie på msbn anpassad för Fisken. Visst är jag snäll? :) ;)



HÅR!

ÄNTLIGEN!!!! <3 mamma har hittat volymmastern! nu blir det volym i mitt hår igen. Så sjukt efterlängtat, en riktig räddare ;)

Duktigt

hejhejhejej :D jag är seg idag. Har bara tränat och ätit i princip. Gick en promenad och tänkte på livet hihi, jag tror ofta att jag tänker för mycket. Blir massa knas då, vad ska man göra dock?
såg på grease imorse :D sjukt bra film!

vem beställde snö till Stockholm? :@@@@


!?!?!?!??!?!!??!
varför vi? :( trodde snön var borta förevigt! men tydligen har moderjord problemas! Jag ska stanna hemma och strejka tills den är borta! vilket då inte kommer gå så bra eftersom det är lov..

FREDAGS MYS I EFTERHAND

Jag vill inte sätta världen i brand, bara tända en eld i ditt hjärta.
Nu kommer lite bilder från Amandas 18års kalas!

Niklas är så jävla snygg som Maria Montazami



puss på sötaste vännen (: vi är bäst.  födda samma dag, samma sjukhus, samma år! båda vegitarianer ;o Jag har ett hjärta tatuerat på min vänstra handled han med på sin högra. dock olika motiv och orelaterade. Hans är för kärleken till musiken, mitt är obundet. Något jag bestämmer dag för dag vad det är till. idag står det för dig <3

Min moster läser tydligen min blogg ;o du är välkommen sålänge du inte skvallrar för mycket till mamma som inte kan hantera datorer! och btw detta var en helnykter fest!  eller ööh menade som det alltid är ;)

från i fredags men det blev knas med allt.

min kompis amanda ska ha 18års fest typ hihi och det är tema äventyr som jag heöt glömt bort! slängde bara på nåra lösögonfransar jag hade hemma ;)  haha ser nästan ut som jackie ferm! kanske bara jag som tycker dock hehe..


Lång dag!

jag var såhär nära *visar med fingrarna* att lägga ut ett inlägg med texten "bloggpaus" men jag ångrade mig...Jag är bara så trött idag!! Har vart och testat blombuktiksjobbet och det gick bra, kommer jobba där på helgen och när jag kan typ i princip. Känns rätt najs! Jag var hos David som gjort min tatuering idag för att kolla den. Han ska fylla i linjerna igen sen när han öppnat sin studio i Gribbylund officiellt! :) Den ska heta "Open Arms" fint namn tycker jag, det ska typ representera att alla är välkommna in där och inte bara hårda mckillar typ! haha ska faktiskt bli skönt att göra den i studio och inte i hans källare igen.. inte för att jag hade nått emot det, han är ju lika bra i studio som källare! bara folk som var neggiga mot det. Jag älskar min tatuering! den är fin och personlig (:

helvete?

tjajtja!! :D nu är jag hemma igen.. var på fest igår och kom hem vid tolv! sen var det bara att gå upp och jobba imorse..hann inte fixa med bloggen ;o och inte går det att lägga upp nåra bilder..skoj not! va fan ska man göra nu? ;)

Jobbet gick iaf bra, Amanda jobbar ju nästa vecka igen men jag kanske ska få jobba i sommar i alla fall. Fett värt! blev erbjuden helgjobb i blomaffären bredvid, ska dit imorrn och snacka lite, får se om det blir nått!

asså jag är sjuk


jesus ska man ju skämta med? eller är det typ heligt? :O

åååååh trött


jag är inte allt för kry idag alltså! :( mådde sådär hela natten, kunde inte sova! trodde att det var för att jag är nervös inför jobbet på lördag.. men jag har typ feber. Inte så bra! ska bättra mig tills imorrn. Blev väckt av en sliten fisk i natt! Sebbe aka fisken var på |fEzt|;pPpPp  hah sliten grabb!  ska förmodligen på ett 18års kalas ikväll, men bara om jag mår bättre. Cya!

tack mamma <3


precis det man vill ha!

April foool

Nu är jag hemma! haha :D det gick bra på "jobbet" jag blev fett nervös bara. Massa saker att ta in. men skrev ner det mesta i mobilen! Det kom några kunder också som vi tog hand om. Jäklar vad kassan är svår hihi men det ska nog gå. Gick hem till manda sen och hade det mys. Lekte med hennes hund Valle som är ssååå söt! värd dag :)

Min första latte!


Hårtips ala 1a april


Gå alltid och lägg dig med blött hår! brukar alltid jag göra, får så härlig volym ;)!

update! nu ska jag bara fixa mig och sen ta mig till täby för att träffa amanda! sen ska vi till hennes som jag ska jobba på, på lördag! dags att lära sig kassor och kaffemaskiner!
GLÖM INTE ATT DET ÄR FÖRSTA APRIL!!! ;) man kan ju typ bli lurad när som helst! jag som är så lättlurad dessutom hahah! ha en bra dag =)

2 sek senare..


oh, I could almost see that one comming.. ska jag ta detta som en komplimang eller?

asså, älskar dig med? :D

MsN!


har lärt mig ett nytt ord undra vem som är mest exalterad över det?

RSS 2.0