skola, dans ojoj allt på en gång

Jävlar vilken lång dag jag haft idag :D 9.40 till 16.30.. eller om det skulle varit arbetstider så skulle jag nog inte klagat lika mkt..men för skola är det ovanligt för mig haha :D
Vi hade masterclassen på sången idag.. herregud tror det gick okej för mig iaf.. valde låten som jag sagt alltså "I will always love you" fast mer lik dolly partons version än den riktiga.. haha den skulle jag inte klarat av!

men men sittter jag och min mosade hjärna och taggar inför mitt första magdanspass! jag är nervös som faaaan, men ska nog gå bra. Känns som om det ser ut som jag är påväg att sova eller nått..hahah men mamma sa att det såg ut som träningskläder och inte pyjamas som jag sa hehe. men jag överdriver alltid ;)


redan trött liksom

Hallu, kom precis hem från skolan..astrött! haha vi har fått en uppgift tills imorrn..att välja en låt att sjunga på masterclass imorrn! lite kort varsel.. men men blö vet inte vilken jag ska ta. Tror det lutar åt "I will always love you" fast då Dolly Partons version.. men får se! :) var galet länge sen jag sjöng seriöst så detta tar på krafterna haha.
jag vill ha imorrn jag vill ha magdansen efter skolan. sen kan det få bli helg! jatack


the ööh AGNES is back :)

abooooooooo, det var typ ett år sen jag skrev här på bloggen.. eller ja har inte skrivit på väldigt väldigt länge i alla fall! jag kände att jag behövde leva i sommar och inte tänka på bloggen :D dessutom hände det så mycket grejer att jag inte skulle ha orkat blogga.. men nu kanske jag ska börja igen! hm, en liten update kanske är på tiden..?

PÅ senaste tiden har jag:
  • haft en sommar jag aldrig kommer glömma!
  • varit på en speciell kryssning! ;)
  • börjat trean och därmed mitt sista år på fryshusets gymnasium!
Wehoo, jag har ett galet schema med tider från 09.00 till 17.30 på en dag..bara för att jag valde till en kurs.. hur ska jag orka?! .. hm får se till att inte dö bara! hehe.. ;)

här är också en bild på hur jag ser ut nu förtiden.. som om jag har förändrats hahah.. finns ju bara fylle/festbilder på mig.. men here u go!


RSS 2.0