lolololololllllllllllll

jag saknar min bebis :( fett jobbigt!! jag är sjukt uttråkad.. so much för att vara hemma med familjen HA HA kul grej.. har fotat lite i camen bara för att det är tidsfördrivande typ haha.Dop

Det blev dop idag :) för fredrics kusin tobias! haha halvspontant sådär.. typ igår så ba "juste det är dop imorrn ska du med?"

hihi men det var trevligt, träffade en del av fredrics släkt. Flippade...hahah nejdå! bara galen humor

liksom.. jag tvekade på om jag skulle vara med på släktfotot eller inte med tanke på att jag bara kände typ tre där.. så säger Fredrics pappa Crister "Vi kan ju alltid säga att det var nån uteliggare vi släpade med oss om nån frågar"

tack.. den drog han några gånger under dagen Ha-HA ;)

åååh btw såg bilder från klassens utgång igår nu..fett avis :D det såg ut som om hade haft fett kul :( menmen det var mysigt igår med :) även om jag somnade fett tidigt.

aja nu blire hemmakväll hos mamma.. Herr Hans kommer kanske ikväll också. Ska be han att slänga ett getöga på mina tänder!

ciao

tankar vid 08.00

shit var så jäkla trött igår så jag somnade typ elva...på en fredagskväll! weho! :D hhaah men nackdelen  är att fredric fortfarande sover och jag är vaken som en liten bäver. Dessutom går det knappt att sova 2 pers i hans säng så om man vaknar kan man inte somna om för att man förmodligen ligger i en konstig ställning. Problema!

hmhm, jag sitter nu och funderar på vad jag ska göra efter studenten och jag vet iaf att jag vill göra nått kreativt...funderar på frisör men det känns svårt att bli..man måste ju plugga och grejer. Det kostar pengar och man får inga pengar att leva för. Man kan bli lärling men det är typ cpsvårt att få en sån plats och jag vet inte om jag ens vågar försöka haha. aja det löser sig. Jag skulle kanske få jobba som produktionsassistent genom min farbror men vene om det kräver körkort.

Nu måste jag typ sluta skriva för det känns som om jag skriver för hårt eller nått..vill ju inte väcka pojken!

ha en bra dag :) puss

sliten cheeey

äääntligen hemma efter en lång dag!!! shit jag hatar torsdagar så jävla mycket :( går från 09.00 till 17.30.. sen har jag teater på det till 21 liksom kul grej. En komisk grej från idag kan vara när jag tåg Kårsta tåget för att gå av i tibble, så tänkte jag inte på att snabbtåget som jag satt på inte stannade där jag skulle av så jag fick vänta i ca 20 min innan jag kunde åka tillbaka :D men men nu ska jag mysa med älsklingen sen är det fredag imorrn och bara en vecka kvar till sportlovet, weho!

pusspuss nattti

hah fail

hahah jag känner mig smart...jag var ju hemma igår och såklart så sjukanmälde jag mig! bara det att jag klickade i rutan för vecka 8...det är inte det idag. trött chey.com

aja idag ska jag iaf till skolan! vene om jag skulle försöka ändra sjukanmälsgrejen eller inte..jag var ju inte direkt död igår. heheh aja idag kommer jag hem vid 10 askalas...puss

Petter det går bra nu

Shit vad jag har pluggat. Jag har gjort rätt mycket på mitt projektarbete och har skrivit nästan hela "mitt lärande" uppsatsen. Jag har också pluggat lite STIM och SAMI grejer. weho. Nu är det bara en nutida konst grej kvar. Jag tror att jag ska sätta tänderna i den så jag kan chilla nästa vecka. urbra!

Jag har också varit ute med min lille vovve på långprommis. Han älskade det idag haha annars brukar han vara surhunden nummer ett :D

busfröt

Godermorgon! nu sitter jag här och äter frukost :) meeen vänta börjar inte min första lektion halv nio idag? jupp det gör den..hehe men jag tänkte att jag skulle arbeta hemifrån idag (a) vi skulle ändå jobba med projektet idag så går lika bra hemma enligt mig :D hade tänkt jobba här hemma till halv fyra då jag egentligen skulle slutat i skolan sen så åker jag hem till min plutt och hjälper honom med hans projektarbete som ska vara inne på fredag! fuuuusk med tanke på att mitt ska in veckan innan påsklovet hahah :D

men men let the work begin!

hihii tittut

ojojoj! shit bruden uppdaterar! det var länge sen jag skrev nått här...men nu så kände jag (fredric) att jag borde skriva lite så here I go!

På senaste tiden har det hänt lite saker. Jag blev tillsammans med min fina Fredric på nyårsafton och har spenderat så gott som varje dag med honom sen dess. hihi <3 skolan känns rätt stressig men ändå helt okej.. fast ensemblen har ballat ur! vi förväntas vara i skolan efter skoltid och repa varje dag typ och om man inte kommer är man en svikare...visst nån gång i bland men jag har liksom en fritid som är uppbokad av pojkvän, dans, teater och annat skolarbete som jag har fått skita i lite grann...life sucks sometimes.

Nu idag kom jag inte till skolan pga att tågen var cp...efter att ha väntat på två tåg som tydligen varit inställda gick jag tillbaka till Fredric och har spenderat hela dagen här :) hihi älskar att vara här! är som hemma (a)

menmen nu ska jag snart åka hem för att han ska få plugga lite, egentligen borde jag dra till dansen men känner verkligen inte för att dansa...tror att jag börjar bli sjuk..

puss!

RSS 2.0